Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.
  • barRýchle menu
Vitajte na CrazyGamers.sk!
#
ServerIP AdresaStatus
Blog
Spojenie MC serverov

Spojenie MC serverov

Pridané 3 roky dozadu
Milí hráči, vzhľadom k dopytu o nové verzie hry (1.17) a tiež záujmu niektorých hráčov o zachovanie pôvodného serveru sme sa rozhodli spojiť 2 servery dohromady. Bližšie info zistíš po rozkliknutí článku.
Milí hráči, vzhľadom k dopytu o nové verzie hry (1.17) a tiež záujmu niektorých hráčov o zachovanie pôvodného serveru sme sa rozhodli spojiť 2 servery dohromady.



Sú 2 typy hráčov, ten 1. si postaví veľké projekty a chce na jednom serveri hrať dlhodobo. Ďalší si zas po dokončení plánov na jednom serveri chce spraviť nové a začať od znovu na inom serveri. Aby sme obom typom hráčov vyhoveli rozhodli sme sa mať 1 server dlhodobý a ďalší server mať zameraný na najnovšie verzie hry. Už čoskoro sa tak hráči z MC1 a MC2 stretnú spolu na jednom serveri..!



Ako to bude celé vyzerať?





Mapa z mc2 (pôvodne verzia mc 1.16.5) bude presunutá na server #1 ako samostatný svet s normálnou obťiažnosťou tak ako tomu bolo doteraz. Prenesený bude celý inventár hráčov, vrátane slimefun výskumov a itemov. Samozrejmosťou je presun resiek a zoznamu domov (/homes) hráčov, ako aj peňazí a achiviementov.



Na tomto jednom serveri budú tak 2 samostatné svety, hráči sa budú môcť normálne portovať medzi nimi a hrať spolu. Pôvodný svet serveru #1 má obtiažnosť ťažkú. Spojením serverov tak hráči budú môcť skákať z jedného sveta na druhý a meniť si tak obtiažnosť tak, ako im vyhovuje :)



Má to jeden háčik.. hráči, ktorí hrali na prvom aj druhom serveri nebudú mať prenesené inventáre, /homes, achiviementy ani peniaze. Takéto zlúčenie dát by vyžadovalo veľa času stráveného programovaním scriptov, čo sa pri aktuálnej aktivite na MC2 neoplatí. Samozrejme na žiadosť hráča A-team pomôže s nájdením súradnic /homes a podobne.
Prihlásenie

Registrácie sú momentálne nedostupné.